Портфолио на агенция Eventbg

Нашето портфолио включва реални събития от последните 2 години
Организация на сватба. Пакети.

Организирайте своята сватба с нас

Всяко голямо мероприятие трябва да бъде отлично планирано. Това е основен фактор за доборо протичане на последващата организация.

След планирането идва и следващата стъпка. Организацията на самото мероприятие и всичко свързано с него. Организацията е дълък и сложен процес, в който вземат участие много различни компоненти – екипи за украса, сватбен агент, места за сватба, ресторанти, официални вечеря, настаняване, посрещане на гости, изнесен ритуал, водещ, DJ, фотографи, видео заснемане, кординация и много други.

Украсата е най-важната част от една сватба. Правилното подбиране на цветове и оборудване, ще превърне вашето събитие в незабравим момент. В детайлите на украсата влизат много различни декорации. За да пасне всичко от изнесения ритуал до най-малкия детайл по масата на гостите е важно тя да бъде направена от професионалисти.

Мястото за сватбени мероприятия, също не е за подценяване. Предлагат се изключително много ресторанти и хотели, но не всички спазват това, което предлагат в офертите си. За да подберете правилното място, за вашата сватба е добре да се обърнете към нашия екип. Според вашите изисквания и бюджет ние, ще се Ви предложим най-доброто място.

организация на сватба - пакет GOLD

Отстъпки и промоции за сезон 2018

  • 15 % от пакет GOLD до 30.12.2017г

Eventbg Agency предлага на всички бъдещи младоженци пълна организация и планиране на техния специален ден!

Възползвайте се от професионалните качества и умения на нашия екип.

Не случайно в най-развитите държави всички събития минават задължително със сватбен агент. Колкото по-голям опит има толкова по-добре. Това в днешни дни е почти задължителен момент за всички младоженци. Сватбеният агент е личен консултант на бъдещите младоженци, като това ще Ви спести много нерви и финанси. Сватбеният агент е човека, който координира всички екипи, ресторант и украса за вашия ден.

Разгледай плаката

номерация за маса - цена