• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Съб: 10:00 - 18:30

Сватбената Агенция в днешни дни

Пътят на агенциите към ново начало в сватбените услуги

През последните 10 години сватбените агенции извървяха, не лек път в своето развитие и проучване на пазара. В началото на своето развитие агенциите се сблъскваха с куп проблеми, които трябваше да решават и да се опитват да предлагат добра услуга на своите клиенти. Като подбор на добри ресторанти и локации, отличен персонал в ресторантите,качествени ДЖ-и, професионални фотографи, добри сладкари, подбор на перфектната украса и много други важни компоненти за една сватба или събитие.Може би някой от Вас ще кажат, че не са им помогнали особено, а други ще подскачат от радост за своята агенция. Къде е вярната посока на всичко това, което четете в интернет, блогове, форуми и т.н. ?За да се опитаме да Ви дадем ясен отговор трябва да почнем от самото начало. Развитието на Услугите в България вървят с големи темпове, като всеки работещ човек почва да усеща нуждата да използва все повече различни услуги. Да това не е просто поредната глезотия или демонстриране на финансови възможности, а лесен начин да спестите време и усилия в нещо, което нямате професионален опит и повече бихте си навредили.

сватбена агенция- блог

Тук стигаме и до Сватбените Агенциите, като фирми предлагащи различни Услуги на своите клиенти. През всичките тези години агенциите са трупали своя опит в изграждането на различни събития – сватби, рождени дни, фирмени събития и т.н. Минавали са през почти всички ресторанти, хотели и частни имоти, които предлагат на пазара различни услуги на своите клиенти. Работили са с куп мениджъри, собственици, Водещи, ДЖ-и, Видео оператори, Фотогтафи, фирми за изработка на торти и много други звена в тези големи събития.

Така погледнато може би вече се досещате, че агенцията се превръща в един личен консултант в тази сфера. Целия бизнес модел в света от която и да е сфера се опира на своите консултанти хората, които могат да дадат най-точни прогнози, да изкажат мнение за дадена фирма или личност, да ви спестят рискови действия, да ви информират за различни проблеми свързани с нещата, които Ви интересуват.

Всяка сватбена агенция би трябвало да има наблюдения върху най-търсените дестинации за различни събития. Да ви запознае с плюсовете и минусите на мястото,да има добра преценка за целия персонал на даденото място, на което искате да празнувате, защото найстина подводните камъни са много свързани с организационните възможности на даден ресторант или комплекс. Да ви предложи алтернативи, ако след тяхното професионално мнение Вие сте се отказали от тази локация.

Всеки един ресторант или комплекс има своите проблеми в едно или друго място от своята работа и тези проблеми Вие може да разберете единствено от Вашата Агенция. А те повярвайте ни, не са малко и не са за пренебрегване! Статистиката показва, че най-доволните клиенти са тези, които са използвали професионални агенти за своите събития. Като така са избегнали куп неприятности, разполагали са с много повече време, избегнали са пре-разход на финанси и др. Много важен елемент в големите мероприятия /сватби,фирмени събития и рождени дни/ е ВРЕМЕТО, а когато не е ангажирана професионална Агенция неприятностите ви предстоят с пълна сила. Едно сватбено мероприятие се нуждае от професионалист консултант, които да си разбира от работата и да прави всичко необходимо да бъде то Вашия най-прекрасен ден. Може би сте виждали предлаганите Организационни пакети на сватбените агенции – пълна организация или частична организация ? Това в днешни дни е най-голямата сила на една професионална агенция. Този пакет, ще Ви спести куп неприятности свързани с вашата бъдеща сватба, рожден ден или частно събитие. Хората в агенциите знаят, къде и как да направят нещата перфектни за вашия ден просто вие трябва да им се доверите и да се възползвате от техните професионални услуги.

 

сватбена агенция- блог

Заключението ние е, че сватбените агенции вече, не са просто фирми за евтини украси /поне не всички/, а разполагат с голяма информационна база, която всеки от Вас би трябвало да ползва преди да започне своето сватбено пътешествие. По-големите от тях разполагат и със собствено оборудване, което допълнително би Ви довело да желаната украса, за която сте мечтали винаги. По-голямото разнообразие в оборудването на една фирма дава възможност, за по-добро комбиниране на цветове и материали при изграждането на една украса. Тези фирми разполагат и с по-силни кадри в сватбената декорация и дизайн, като винаги ще Ви предложат нещо модерно и актуално. Винаги преди да изберете агенция за Вашите събития проверете, с какво разполага тя и как комуникира с Вас. Изключително неприятно усещане остава, когато агенцията неможе да поддържа добра комуникация с клиентите.

Ние препоръчваме избора Ви на агенция, да не се прави по най-ниска цена, защото в повечето случаи няма да получите това, което Ви е обещано. Разгледайте последните сватбени събития на агенцията, детайлите по-украсата, големината на цветята, стила на булчинската маса, правят ли изнесени ритуали, цветята на арката, имат ли опит в пълната организация и всичко, което би могло да се доближи до максимума в декорацията и провеждането на такова голямо събитие.

Може би не сте се сещали за много от нещатата, за които пишем, но точно това искаме да Ви покажем, че тези събития са многокомпонентни и изискват голям професионализъм и опит, за да станат нещо наистина красиво, подредено и със стил. Надяваме се да сте имали полза от нашата статия, да покажем една друга гледна точка на сватбените агенции.

About Post Author

Eventbg Agency

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!