• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Съб: 10:00 - 18:30

(Bg) Пакет GOLD — Идва сватба

Извините, этот техт доступен только в “Болгарский” и “Американский Английский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Пакет GOLD — Идва сватба

Защо да изберем този пакет и каква ползва има от него ?

Този пакет е създаден от нашия екип следствие на години работа по сватбени мероприятия. В началото на своето създаване организацията имаше за цел частично помагане на младоженците в деня на тяхната сватба. С години младоженците все повече се нуждаеха от професионални съвети, как да започнат своята организация и през какви етапи да мине тя. Така ние започнахме да анализираме, от какво се нуждае всяка една сватба в планирането и организацията си. След като натрупахме нужния анализ и въпроси задавани от нашите младоженци ние изградихме пакета GOLD — пълна организация.  

Една от главните цели на този пакет е създаването на спокойна атмосфера около младоженците през целия период на планиране и организация на предстоящото събитие. Те получават съвети от Сватбен агент с опит, как и какво да изберат за своята сватба. В това число влизат — украси, декорация, места за сватби, фотографи, ресторанти, водещи , DJ, изнесени ритуали и др. Когато сватбения агент се запознае с младоженците може да прецени, какво точно харесват те и , както точно искат за своята сватба.

Предстоят организиране на срещи със ресторанти, фотографи, водещи, DJ и др. където сватбения агент плува в свои води ! Може да ви предложи най-добрия вариант към момента, може да договори отстъпки , може да ви сподели за евентуални проблеми или промоции, може да ви съветва за неща, които даже не се сещате.  Всичко това е именно планирането и организирането на сватбено мероприятие.

След етапа намиране на подходящите места и екипи сватбения агент продължава своята работа да Контролира  предстоящото събитие. Да ви информира за възникнали проблеми и как да ги решите, да поддържа връзка с екипите и да им дава информация за събитието и др. Да следи дали всичко върви по план за украсата и дизайна на сватбата.
Помощ в деня на сватбата при възникване на проблеми, разплащане към доставчици, контрол над изнесения ритуал, контрол на хостесите при влизане на гостите в ресторанта и др. Следене на разходите при поръчки от ресторанта, както и контрол на целия бюджет преди сватбата.

Без този  пакет вие се лишавате от възможността на цялата тази информация и рискувате да си провалите сватбения ден на неподходящо място или с неподходящи хора, както и неподходящо украсен !

Това е един безценен пакет, който може да спаси вашето свободно време и да ви спести много проблеми и финансови загуби! Смеем да твърдим, че ние успяваме да организираме перфектни мероприятия и да водим техния контрол. 

About Post Author

Eventbg Agency

Leave a Comment

Ваш e-mail не будет опубликован.

error: Content is protected !!