You are currently viewing Десет стила сватбени украси

Десет стила сватбени украси

Десет стила сватбени украси – намери твоя стил !

Рустик Стил – така модерният ‚Селски стил‘ 

Как да направим Рустик сватба – като за начало ще Ви препоръчаме да се спрете на правилното място – а именно ‚Рустик Плейс‘! Ориентирайте се към близки до града села или местности, които са сред природата. Ако се спрете на затворен ресторант – огледайте за място, което е запазило своята автентичност или Битов стил заведение. Все пак избирайте с вкус и стил – нека да е модерен и поддържан Рустик, все пак живеем в 21ви Век!
Подходящо място за провеждане на такъв тип тържество, също е и Плевня или градина, която е със селски полъх, естествена растителност – с дървета, поляни, лозя и т.н.

Рустик сватба

Винтидж стил – или стилът , който включва много дантела, нежни цветове с полъх от ‚Миналото‘!

Винтидж стила е много подобен на Рустик стила. Идеите за избор на локация обаче не са ограничени. Този стил може да се вкара дори и в най-модерният ресторант, но все пак няма а са подходящи места с ярко оранжеви завеси. Ако желаете да избегнете кича, изберете място за сватба, което е с бледи цветове.
Точно като в Рустик стила избирайте естествени материи и бледи цветове. Дори стари ‚олющени‘ масички, вази и декорации биха свършили страхотна работа!
Не се подавайте на изкушението да подреждате всичко под точен ъгъл или линия. В този стил се изисква да сте малко небрежни, но все пак подбрани.
Най-популярните цветове, които се използват във Винтидж стила са: Бяло, бежаво, старо злато, пастелни-розово, жълто-синьо, тъмно син цвят.

Винтидж сватба

Градинска сватба 

Как да направим градинска сватба?
Изключително актуални в днешно време са сватбите на открито, които можете да направите в двора на Вашият дом или на някоя зелена градина под наем.
Стилът на сватбата на открито може да бъде както пищна елегантна сватба, също така е възможно да се направи по-простичка рустик сватба навън, където гостите ви да се насладят на прекрасното време и изглед.
Откритите места са подходящи за младоженци и с ограничен бюджет, тъй като може да имате цялото пространство, което искате за минимална (ако изобщо има) наемна такса, можете да направите това тържество и в двора на Вашият дом (ако живеете в къща).

Градински стил сватба

Сватба около басейн 

Как да направим сватба около басейн?
Басейните са чудесно място за сватбено тържество през горещото лято. Когато летните жеги наближават със сигурност искате да извлечете максимума от вашето тържество.
Басейните са подходящи за младоженци и с ограничен бюджет, тъй като може да имате цялото пространство, което искате за минимална (ако изобщо има) наемна такса, можете да направите това тържество и в двора на Вашият дом (ако живеете в къща).

Сватба около басейн

Сватба на плажа – Морският стил

Плажните сватби – моят абсолютен фаворит! Обожавам ги, предполагам и Вие.
Пясък в пръстите, топъл бриз и шума на вълните, които се разбиват в брега … какво повече ти трябва? Е, не много , но има няколко неща, които трябва да запомните, когато планираш крайморски и плажна сватба. Ние от сватбена агенция „A Marry Angel’ го знаем най-добре. С дългогодишният си опит на организиране на тържества по морето, можем да предвидим всичко свързано с плажните сватби.
Плажната сватба може да бъде, както Бохемска , така и елегантна и шикозна.

Плажна сватба

Цветовете за сватбата – как да направим цветна сватба

Смесването на много цветове в украсата на сватбата може да бъде доста рисковано, но ние ще Ви докажем, че може да се получи страхотно. За да постигнете желаният ефект трябва първо да се постараете и да намерите подходяща локация с неутрални цветове.
За летните сватби доста подходящо място за сватба е плажът. С бледият цвят на пясъка и светло синьото небе Вие смело можете да добавите палитра от ярко син, зелен, розов и лилав цвят. Балансирането на цветовете е най-важното условие – обилно неутрални цветове и използване на ярки цветове в по-малки количества. Например, тюркоазен тишлайфер вместо покривка на масата, платнена салфетка в цвят резида и тюркоазени стъклени вазички или шишенца. Ние от Евент БГ бихме заложили също така на изобилие от бели и дървени детайли , които ще предадат мекота.

Цветна сватба

Модерна пищна сватба

Модерните сватби – как да направим модерна, пищна, скъпа сватба.
Тези сватби за за двойки, които разполагат с голям бюджет. Не се залъгвайте – наистина излиза скъпо!
Върху какво да наблегнем?
На първо място изберете правилната локация – ДА в България няма Сватбени имения все още, но пък има чудесни Комплекси, които могат да Ви предложат Лукс, хубава храна и добро обслужване. Можете да се спрете и на някой Дворец или Резиденция, която да наемете и да се възползвате от Кетъринг фирма с репутация, които да Ви обслужат подобаващо! Тържеството Ви може да е на закрито или открито. Правилата тук са: да бъде изящен и красив ресторант или градина/двор с красиви и поддържани части.

Модерна сватба

Сватбена декорация – Класически шик

Класическите сватби – все още актуални и без риск.
Тези сватби за за двойки, които разполагат не само с висок но и със средно статистически бюджет.
Класическите сватби са тържествата, които избираме по класически начин. Ритуална зала, Църква или изнесен ритуал, Класически ресторант за сватби и екипи с класически програми.

Класическа сватба

Лаундж стил /+снимки/

Лаундж стила или непринудената сватба на мека мебел – тип ‘Бар’.
Тези сватби за за двойки, които искат да направят една непринудена сватба, без класическа програма за вечерта, а само за почерпка и забавление и танци.

Лаундж стил сватба

Бъдещето с Еко-Бохо стил сватба 

Еко Бохемска сватба – или как да бъдем по близо до природата и да я пазим по време на сватбата си.
Днес ще си поговорим за еко френдли сватбите. Все повече от нас се замисляме за вредите, които нанасяме на природата в днешни дни и търсим алтернатива на традиционните представи за Сватба.
Ако Вие сте екологично-чиста двойка този стил е точно за Вас и най-вероятно ще се съгласите, че зеленият цвят е новият бял цвят, когато става дума за сватби. Сватбеи рокли от коноп, цветя от природата и пестеливи покупки. В 21ви век е трудно да бъдем абсолютно Еко, но можем да се опитаме да бъдем Максимално щадящи природата.

Еко-Бохо сватба

След като разгледахте нашите предложения, може би се нуждаете от хора, които ще Ви помогнат да направите своите чудеса за Вашата сватба?! Eventbg Agency може да Ви предложи помощ при намирането на най-добрите гримьори, стилисти и екипи, места на открито, да организират кетъринга и оборудването, както и декорацията и всичко онова, от което имате нужда и то следвайки Модните тенденции.

 

Loading

Вашият коментар