You are currently viewing Модерните цветове за сватба през 2019

Модерните цветове за сватба през 2019

Mодерни цветове за сватба през 2019

По традиция с началото на новата година, ще пишем за модерните цветове за предстоящият  сватбен сезон. Тъй като е време новозаетите младоженци да планират своите сватби през 2019г, ще Ви запонзаем с цветовите тенденции, които ни очакват през идния сватбен сезон. Очакванията са цветовете да бъдат по-светли, по-богати и по-смели, като нюанси на оранжевото, жълтото,  розово и червено.

Искате да се вдъхновите за цветовете на Вашата сватба? Останете тук и разгледайте 10-те на най-популярни цветове за 2019г.

1.Silver Sage

През 2019г ще наблюдаваме приглушени зелени нюанси, като сребрист градински чай, зелен нефрит и мъх. Можете да го комбинирате с други земни тонове като тъмносиво, гълъбово сиво, бежаво или светло кафяво.


Photo Credits:via Ruffled/via Elizabeth Anne Designs/via Bridal Musings/via Hey Wedding Lady/
via Hey Wedding Lady/via Pinterest/via Mod Wedding/Botanical wedding invitation from EWI/


Photo Credits: elegantweddinginvites

2. Пепел от рози /Dusty rose/

Обикновено, приглушено и изтънчено розово. Различава се от досега модерният Блъш, като този цвят стои добре през всички сезони. Идеи за комбинации с този цвят – Пепел от рози със зеленина, Тъмно Нейви блу, Дъсти синьо, Сиво, Златно и Блъш.

 

Photo Credits:via Belle the Magzine/via Wild Flowers/via Pinterest/via Love Story/


Photo Credits:via Instagram/bridesmaid dresses from Tulle and Chantilly/via Pinterest/via Sunshine Florist/Dusty Rose invitation from EWI

 

3. Дъсти Оранжево

Новият розов цвят за 2019г! За разлика от традиционните есенни цветове, тези приглушени тонове са много по-елегантни. Изглежда, че с този цвят ще може да се работи много лесно. Това е един романтичен цвят, а романтиката винаги побеждава в декорирането на сватбата!
Ако сватбата е покрай морето, можете да замените с нюанс на сьомгата.


Photo Credits:via Ruffled/via One Fab Baby/maple invitation from EWI/via Sweet Violet Bride via Happy Wedd/via Pinterest

4. Слънчево жълто

Ами да! Любимото слънце, любимото жълто! Слънчевото жълто безспорно ще бъде следващия навлизащ цвят в сватбите. То е толкова свежо и точно както през лятото, хората се отпускат и успокояват, нещо което се очаква за една лятна сватба. Това е смел цвят и тези от Вас, които се осмелят да декорират с него, ще бъдат запомнени дълго! Използвайте го разумно и с правилна комбинация, за да не пренатоварите сетивата.


Photo Credits:via The Big Fat Indian Wedding/via Bare Foot Blonde/via Motif Event Rentals via SMP/via SMPvia June Bug Weddings/

5. Berry Pink

Много сме развълнувани за този цвят, защото е по-свежата версия на бордото. Този цвят е подходящ за всяко време от годината, много прилича на бордото, комбинациите Ви ще бъдат безкрайни, когато става дума за цветя и декорации. Цвета подхожда и на всяка кожа, въпреки че е по-ярък, се чувства елегантен и изтънчен.

Photo Credits:via Nouba/via SMP/via SMP

6. Dusty Blue

Този цвят набра скорост още през 2018г, но изглежда че ще се настани удобно и през 2019г. Това е едно изискано синьо, което работи добре и с други нюанси на синьото /морско синьо например/. Тъй като този цвят е ограничен, ще трябва да сте сигурни, че го залагате в правилните неща – покривки, текстилни салфетки, печатни материали.

Photo Credits: Foliage invitation from EWI/via Sheer Girl /Lauren Gabrielle Photography  via Mod Wedding/via SMP/via Wedding Omania

7. Нюанси на лилавото

Разбира се, лилаво! И този цвят набра скорост през 2018г и едва ли скоро ще напусне, тъй акто е любим на много булки, така че очаквайте го с цялата си сила през 2019г. Тази комбинация е възможно най-лесната за работа, защото не е нужно да избирате един нюанс. Този цвят предлага в множество варианти и определено няма да сте ограничени в опциите.


Photo Credits:via Wedding Colors/via Revolution Wedding Tours/via SMP/via The Ganeys/via Pinterest/


Photo Credits:via /via The Over Whelmed Bride/via June Bug Weddings/via Muna Luchi Bridalvia Wedding Chicks/Purple Invitation from EWI/via Pinterest

8. Златно шампанско

Златното шампанско определено се различава от златото. Традиционното злато има силен акцент върху себе си, докато златното шампанско е доста по-приглушено. Този цвят е изключително елегантен и се съчетава много добре с други неутрални ( дори със сребро, злато и медно ). Можете да го комбинирате с почти всеки цвят, който решите. При това този цвят може успешно да се използва във всеки един сезон.

Photo Credits: Pinterest/via Storenvy/Gold Ivory Initation from EWI/via Elizabeth Anne Designs/via Big City Little Blog

9. Канелена роза

Останете с Eventbg Agency за още интересни новини около сватбен сезон 2019!

Loading

Вашият коментар