You are currently viewing Модерни цветове за сватба през 2018г
Модерни цветове за 2018г

Модерни цветове за сватба през 2018г

ЦВЕТОВИ КОМБИНАЦИИ. ИДЕИ И ТЕНДЕНЦИИ ЗА 2018г

Модерни цветове за сватба през 2018г.
Планирате ли сватба през 2018г? Ако отговорът е ДА, запознайте се с предстоящите сватбени тенденции. Ние отново сме тук, за да помогнем! Изборът на подходящите цветове за сватбения ден е огромна част от цялостния стил и тема, които се опитвате да създадете. Имаме представа за това, което ще бъде „HOT“ в сватбените цветове за 2018 г. и мислим, че ще заобичате всички тези комбинации! Ето какво можете да очаквате през Сватбения сезон 2018г.

1. Дъсти Роуз и Грийн или Пепел от рози и Зелено

Тази комбинация от цветове е страхотен компромис за розово, защото не е прекалено женствен. Има много работа, когато става дума за декор с тази цветна комбинация, така че възможностите са безкрайни! Нашие препоръки относно тази комбинация са да наблегнете на основния текстил на събитието. Ако искате Вашата Сватба да е стилна и цветовете да бъдат подчертани, поставете покривки в цвят пепел от рози, както и ефирни панделки върху златни или бели столове Шивари. Зеленото добавете в аранжировките от цветя, като се старайте да използвате различни нюанси, много подходяща зеленина за изискана аранжировка е евкалипта. Цвета му не е наситено зелено и пасва чудено на розовият цвят! Подложните платнени салфетки могат да бъдат както в розов цвят, така и в зелен.

Photo Credits:via Brit.Co/via Flirty Fleurs/via Wild Flower Linens/via Deer Pearl Flowers/via SMP/via Green Wedding Shoes
2. Лавандула и люляк

Когато мислите за тези два цвята, можете да мислите, че това не е просто „лилаво“, но има нещо повече от това. Лавандулата предлага леко, прашно качество а люлякът предлага по-свеж вид. Комбинирането на двата цвята прави сватбата визуално интересна, защото не сте останали само с един нюанс, който да се изгуби.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Photo Credits: Invitation from Elegant Wedding Invites/via Green Wedding Shoes/via Instagram/

via The knot/via Shannon Rose Event/via Southern California Bride

 

3. Dusty Blue и Deep Red или Прашно синьо и Дълбоко Червено

Въпреки че тези два цвята изглеждат като че трябва да бъдат използвани само през есента, те всъщност могат да работят прекрасно през всеки сезон. Има неочаквано добро качество в тази смела комбинация от цветове! Подбрани с внимание и приложени със стил, тези цветове биха отличили Вашата Сватба и биха впечатлили Вашите гости!

 

via Ecinvites

4. Черно, бяло и златно

Тази цветова комбинация е истинска класика, въпреки че в България все още не се приема добре. Ако все пак сте от смелите младоженци, които обичат риска и авантюрата, както и стилният черен цвят, можете да добавите златно,с което вие получавате малко блясък, който основният черно-бял не може да осигури. Добавя елегантен поглед към Вашия декор и го прави още по-стилен.

Photo Credits:via SMP/via Tumblr/Invitation from Elegant Wedding Invites/via Wedding Chicks/

via Happy Wedd/via SMP

5. Различни нюанси на синьото

Тази цветова комбинация е чудесна. Когато смесвате нюанси на синьото, внимавайте с подбора на цветовете, предпочитайте ‘прашно сини’ нюанси .
Цветята са много ограничени в блу-са ( в сините цветове), така че вашият декор и облекло ще бъдат основният начин да получите тази цветова палитра. Наблегнете на покривки, панделки, подложни салфетки, та дори и посуда! Тази палитра може е подходяща за всеки сезон, което я прави толкова безпроблемно-красива.

 

Photo Credits:via Hi Miss Puff/via Ruffled Blog/via My Wedding/via The Perfect Palette/

via Plan Your Perfect Wedding/via Elizabeth Anne Design

6. Винтидж червено и праскова

Тази цветова комбинация прави много жизнено тържеството. Количеството на цветя е изобилно, както и другите елементи от декора, и може да се чувства елегантно или свежо и забавно в зависимост от това как искате да бъде. Ако желаете тази комбинация, но искате да постигнете елегантен и тежък вид на сватбата използвайте прасковени или блъш покривки, платнени салфетки и панделки за столове (или оставете столове Шивари без панделки), а в цветните аранжировки заложете червеното или точно обратно – тъмно червени покривки и салфетки с бледи прасковени/блъшнати цветя , може да добавите и тъмно червено само за акцент.

Photo Credits:via SMP/via The Wedding Play Book/via SMP/via The perfect Palette/via Elizabeth Anne Designs/

7. Тъмно синьо и Маув /бледо лилаво/

Тъмно синьото отново остава на линия и през 2018г, но предлага ново съчетание с бледо лилавото. Тези цветове могат да се комбинират със златни свещници или вази, както и със златна посуда и златни столове Шивари.

Photo Credits: via Pinterest/via Moncheri Bridal/via Christi Wright Photography/ via Magnolia Rouge/via Tumblr

8. Златно шампанско и Винено червено

Нова комбинация, красива, романтична и елегантна. Страхотен последовател на Сватба в Блъш, която беше хит през 2017г! Успешно се съчетава и със златно и със сиво.

Photo Credits:via Elizabeth Anne Designs/via One Wed/via Lyndsey Sullivan Photography/ via Happy Wedd/via Super Weddings

Очаквайте продължение в Блога, в което ще се запознаете повече с всяка една комбинация, ще Ви представим и актуални снимки на сватби в тези цветове в секцията ни „Идеи за сватби“, за да изберете Вашият стил!

Автор: Ина Пенчева    /сватбен агент и креативен директор на Eventbg Agency/

Loading

Вашият коментар