Ретро-винтиж масичка за церемония под наем

Ретро-винтиж масичка за церемония с чекмедже под наем.

Цена : 30,00 лв/бр

Бамбукова арка за церемония под наем

Бамбукова арка за церемония, П-образна, под наем. Размер: h: 2,20м. / шир. 1,60м. Начин на сглобяване: 3бр Бамбукови пръчки, които се връзват в краищата. Събират се в по-голяма лека кола, ако се свалят облегалките на задните седалки. Тази арка е направена само за пясък и градина - изисква вкопаване в земята.

Цена : 80,00 лв/бр

Бяла дървена Арка 'Пергола' под наем

Бяла дървена Арка 'Пегрола' под наем Размер: 2м/2м/h: 2,20м Към арката допълнително можем да Ви предложим воали под наем.

Цена : 100.00 лв/бр

Класическа метална арка за церемония под наем

Класическа метална арка за церемония под наем. Размер: Ш: 1.50м, H: 2,20м. Разглобяема конструкция. Страници са с дължина 2м., горната част е 1.50м. Събира се в лека кола, с пуснати облегалки на задните седалки. Агенцията препоръчва обличане на арката с воали или цветя, за по-добра визия. Препоръчваме още поставяне на тежести на краката на Арката, за да е по-стабилна. Тези неща могат да бъдат наети от агенцията допълнително. Агенцията предлага доставка и поставяне, като допълнителна услуга.

Цена : 100,00 лв/бр

Комплект бели колони за церемония под наем

Комплект бели колони за церемония 2 комплекта х 3бр. под наем. Можете да изберете съчетанието на размерите по Ваше желание. Колоните са изработени от ПДЧ и са тежки. Събират се в лека кола с пуснати облегалки на задните седалки. Агенцията предлага доставка и поставяне, като допълнителна услуга.

Цена : 15,00 лв/бр

Червена голяма пътека за церемония под наем

Червена голяма пътека за церемония под наем. Размер:Дължина: 4м, Шир.: 3м / Можете да наемете 2 бр, ако желаете по дълга пътека. Забележка: По пътеките може да има следи от използване.

Цена : 20,00 лв/бр 18,00 лв/бр

Сгъваем статив за табло

Сгъваем статив за информационно табло. Подходящ е за Сватба или друго тържество, поставя се табло със списък на гостите за настаняване по маси.

Цена : 20,00 лв/бр

Сгъваем статив/Триножник за табло

Сгъваем статив за информационно табло. Подходящ е за Сватба или друго тържество, поставя се табло със списък на гостите за настаняване по маси.

Цена : 15,00 лв/бр

Loading