Номер за маса под наем

Номерация за сватбени маси. Комплекта включва номера от 1 до 15 с цвят БЯЛ. Номерацията е вдъхновенна от последните тенденции в сватбените декорации, като съчетава геометрична фигура и числото на масата. Елегантно захваната към поставка. В комплекта за наем НЯМА гравирани тесктове и числа. Номерацията се предлага и за индивидиални сватби с гравиране на датата на сватбата и първите букви на младоженците /или избран текст/, както и избор на цвят. Тази опция е налична само за купуване на комплекта от младоженците !

Цена : 3.50 лв/бр

Номерация за маса под наем

Номерация за сватбени маси. Комплекта включва номера от 1 до 15 с цвят БЯЛ. Номерацията е вдъхновенна от последните тенденции в сватбените декорации, като съчетава геометрична фигура с 6 страни и числото на масата. Елегантно захваната към поставка. Предлагаме и възможност да закупите комплект за вашата сватба по избран от Вас цвят.

Цена : 2.50 лв/бр

Номер за маса под наем

Номерация за сватбени маси. Комплекта включва номера от 1 до 15 с цвят БЯЛ. Номерацията е вдъхновенна от последните тенденции в сватбените декорации, като съчетава геометрична фигура с 5 страни и числото на масата. Елегантно захваната към поставка. Предлагаме и възможност да закупите комплект за вашата сватба по избран от Вас цвят.

Цена : 2.50 лв/бр