Метална поставка с дантела и огледало

Метална поставка/стойка на столче с дантела и огледало. Подходяща за център на маса, за аранжировка от цветя, както и за свещи. Размер: D: 25см / h: 20см

Цена : 10.00 лв/бр

Златен свещник 5-ца под наем 70см

Златен свещник с 5 гнезда под наем. Височина: 70 см Подходящ за: Декорация за Коктейл, Церемония, Сватби, Рождени дни, фирмени и други мероприятия. Декорация: Свещи и Аранжирани цветя.

Цена : 18.00 лв/бр

Сребърен Свещник 5-ца под наем 110см

Сребърен свещник с 5 гнезда под наем. Височина: 110 см Подходящ за: Декорация за Коктейл, Церемония, Сватби, Рождени дни, фирмени и други мероприятия. Декорация: Свещи и Аранжирани цветя.

Цена : 20.00 лв/бр

Стъклен висок свещник за настолна свещ под наем

Стъклен висок свещник за настолна свещ под наем. Височина 30-40см. Подходящ за висока настолна свещ, Препоръчително е да се използват некапещи свещи, както и да се залепят с восък свещите към свещника, тъй като чашката е универсален размер. Свещника е нежен и лек и е подходящ за украса на по-спокойни тържества. Има възможност да падне и да се счупи.

Цена : 3,00 лв/бр

Златен Свещник/фенер под наем

Старо злато свещник/фенер под наем. Височина: 35 см Подходящ за: Декорация за Коктейл, Церемония, Сватби, Рождени дни, фирмени и други мероприятия. Декорация: Свещи, Аранжирани цветя, друга декорация.

Цена : 5.00 лв/бр

Свещ в стъклена чашка - продажба

Чашки със свещ в различни цветове - за продажба. Височина: 5см, Шир: 3см Моля, попитайте за налични цветове и бройки. Свещите не са включени в цената.

Цена : 3,00 лв/бр

Loading