Warning: A non-numeric value encountered in /home/companyc/eventbg.com/wp-content/plugins/product-catalog/Front_end/catalog_front_end_view.php on line 11

Бял Сватбен Стол Шивари с възглавничка под наем

Бял сватбен стол - Шивари под наем за изнесен ритуал, сватба, рождени дни, фирмени тържества, бизнес вечери и др. В цената на стола е включена и бяла възглавничка. Промоция и заявка на бял стол до 31.08.2018 !

Цена : 7.00 лв/бр

Възглавничка за стол под наем - бяла

Възлагничка за стол ШИВАРИ под наем цвят БЯЛА. Възглавничките са стандартно от столове шивари, но могат да се изполват и за други столове със сходна седлка. Имат две лепенки за по-добра устойчивост при използване.

Цена : 3 лв/бр

Възглавничка за стол под наем - екрю

Възлагничка за стол ШИВАРИ под наем цвят ЕКРЮ. Възглавничките са стандартно от столове шивари, но могат да се изполват и за други столове със сходна седлка. Имат две лепенки за по-добра устойчивост при използване.

Цена : 3 лв/бр

Градински стол под наем

Бели градински столове за изнесени ритуали, сватби, официални вечери, рождени дни,детски партита и др. Столовете се използват предимно за изнесени ритуали и настаняване на гостите преди идването на младоженците. Те са с по-малък размер и за по-кратко седене на тях. Изключително добре се комбинират с бели столове шивари, като едните се ползват при изнесения ритуал, а по-големите и удобни шивари за ресторанта. Ефекта е изключително красив и елегантен, както за гостите така и за фотографа на Вашето мероприятие.

Цена : 5.00 лв/бр

Коктейлна маса с бял еластичен калъф под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации.

Цена : 16.00 лв/бр

Коктейлна маса с червен еластичен калъф под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации.

Цена : 16.00 лв/бр

Коктейлна маса с черен еластичен калъф под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации. Промоция на коктейлна маса с черен еластан до 31.08.2018 !

Цена : 16.00 лв/бр

Коктейлна маса с Лукс покривка-тъмно синя под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации. Към покривките допълнително могат да се наемат панделки, в цвят по избор. Подреждат се по предварително уточнен план според мястото и дизайна на мероприятието. НЕ се разрешава изполването на покривките на места за ПУШЕНЕ.

Цена : 18.00 лв/бр

Коктейлна маса с лукс покривка блъш под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации. Подреждат се по предварително уточнен план според мястото и дизайна на мероприятието. НЕ се разрешава изполването на покривките на места за ПУШЕНЕ.

Цена : 18.00 лв/бр

Кръгла маса 180см под наем

Кръгли маси за вашето градинско парти, сватба, рожден ден или друго събитие. Масите са масивни и подходящи за всякакви мероприятия. Максималния брой гости на една маса е 10 човека, за да може да се осигури техния комфорт.Масите са с диаметър 180см. Масите могат да се допълнят с градински шатри. Да се допълнят с елегантни покривки снежно бели или екрю, както и дървени столове + калъфи. Допълнително към всичко това имаме готовност да доставим и коктейлни маси за пристигащите ви гости.

Цена : 30.00 лв/бр

Правоъгълна бюфетна 180см под наем

Масите са 180см дълги и могат да се сгъват на и стават 90см. Дължината им е 180см с широчина 74см, което ги прави стабилни за външни мероприятия от всякакъв характер. Могат да бъдат използвани от фирми за презентация на материали, кетъринг с храна, бюфетни маси и др. Също така масите могат да бъдат използвани за фирмени вечери на открити места, като на тях се поставят покривки. Към масите могат да бъдат добавяни и Столове, Шатри други кетъринг оборудвания.

Цена : 10.00 лв/бр

Бяла масичка за изнесен ритуал

Бяла масичка за изнесен ритуал. Изключително красива и семпла.

Цена : 30.00 лв/бр

Малка масичка под наем

Малка масичка, подходяща за лаундж ареа, церемония или за деца. Дължина: 55 см Ширина: 55 см Височина: 45 см Макс. тегло: 20 кг

Цена : 8,00 лв/бр

Всички посочени цени са без ДДС !

Посочените цени на оборудването са за 24 часа.

Оборудването може да се наеме и за повече дни.

След наемане на оборудване от агенция EventBg:

 • Клиента изцяло отговаря за наетото оборудване;
 • Клиента носи отговорност при повредено, изгубено, невърнато или откраднато оборудване;
 • Клиента е длъжен да се съобразява с условията за ползване и съхранение на оборудването /условията се дават при наемане на оборудването/;
 • Клиена е длъжен да заплати повреденото оборудване, като може предварително да поиска информация за цените при евентуална повреда на даденото оборудване.

При предаване на оборудването от агенцията на клиента, агенцията не носи отговорност и няма възможност да контролира действия или бездействия свързани с експлоатацията на оборудването, освен в случаите, в които не са наети лица от фирмата, отговорни за експлоатацията по време на тържеството. Важно е да бъдете внимателни и разумни, за да може след вас и други клиенти да използват оборудване в в отлично състояние.

Агенцията прави търговски отстъпки при:

 • Поръчка на цял комплект;
 • Поръчка на голямо количество оборудване и услуги;
 • Договор-поръчка за няколко последователни събития;
 • Наем на оборудването за повече от 24 часа;
 • Ако сте Организатор или Агенция за организации

Цената за доставка се определя

 • След запитване/заявка на точен брой и вид оборудване;
 • Локация, до която трябва да бъде доставено и/или взето;
 • Транспортните разходи се изчисляват на 1 курс в двете посоки.

Всеки артикул е различен по-обем и килограми. След уточнение на вида и броя, ние изчисляваме възможно най-ниската цена за транспорт. От оборудването зависи, какъв транспорт трябва да се използва – лека товарна кола, микробус и/или камион. Също така е важно, къде ще бъде доставяно – разстояние в километри.

Транспортните услуги се изчисляват за доставка на оборудването и последващо прибиране.

Икономичен наем – Клиента сам си осигурява доставка, поставяне, прибиране и връщане на оборудването, в склада на Агенцията .
Частичен ангажимент към агенцията – Клиента заплаща транспортни разходи на Агенцията, за доставка и връщане на оборудването. Оборудването се монтира, отмонтирва, сгъва и предава от клиента в приличен вид. Цената зависи от поръчаното оборудване и локацията.
Цял ангажимент на Агенцията – Клиента заплаща транспортни разходи, поставяне, монтаж , демонтаж и прибиране на Агенцията. Цената зависи от поръчаното оборудване и локацията.

Агенцията предлага още като допълнителна услуга:
Приглаждане на ръбове по артикулите от плат (които са се получили при съхранение и транспорт на вече изгладени покривки, рънъри, панделки и др.)
Технически грамотен човек, от агенцията за контрол по експлоатацията на оборудването по време на мероприятието.
Услугите се заплащат допълнително.