Бял Сватбен Стол Шивари с възглавничка под наем

Бял сватбен стол - Шивари под наем за изнесен ритуал, сватба, рождени дни, фирмени тържества, бизнес вечери и др. В цената на стола е включена и бяла възглавничка.

Цена : 8.00 лв/бр

Златен Сватбен Стол Шивари с възглавничка под наем

Златен стол - Шивари за изнесени ритуали, сватбени мероприятия, рождени дни, фирмени презентации, бизнес конференции и др. В цената на стола е включена и възглавничка.

Цена : 10.00 лв/бр

Възглавничка за стол под наем - бяла

Възлагничка за стол ШИВАРИ под наем цвят БЯЛА. Възглавничките са стандартно от столове шивари, но могат да се изполват и за други столове със сходна седлка. Имат две лепенки за по-добра устойчивост при използване.

Цена : 3 лв/бр

Възглавничка за стол под наем - екрю

Възлагничка за стол ШИВАРИ под наем цвят ЕКРЮ. Възглавничките са стандартно от столове шивари, но могат да се изполват и за други столове със сходна седлка. Имат две лепенки за по-добра устойчивост при използване.

Цена : Възглавничка за стол под наем - екрю

Градински стол под наем

Бели градински столове за изнесени ритуали, сватби, официални вечери, рождени дни,детски партита и др. Столовете се използват предимно за изнесени ритуали и настаняване на гостите преди идването на младоженците. Те са с по-малък размер и за по-кратко седене на тях. Изключително добре се комбинират с бели столове шивари, като едните се ползват при изнесения ритуал, а по-големите и удобни шивари за ресторанта. Ефекта е изключително красив и елегантен, както за гостите така и за фотографа на Вашето мероприятие.

Цена : 5.00 лв/бр

Пластмасов стол под наем

Пластмасови столове за вашето градинско парти, сватба, рожден ден или друго събитие. Столовете могат да се допълнят с градински шатри и маси. Да се допълнят с елегантни покривки снежно бели или екрю. Допълнително към всичко това имаме готовност да доставим и коктейлни маси за пристигащите ви гости.

Цена : 3.00 лв/бр

Коктейлна маса с бял еластичен калъф под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации.

Цена : 16.00 лв/бр

Коктейлна маса с черен еластичен калъф под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации. Промоция на коктейлна маса с черен еластан до 31.08.2018 !

Цена : 16.00 лв/бр

Коктейлна маса с червен еластичен калъф под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации.

Цена : 16.00 лв/бр

Коктейлна маса с Лукс покривка-тъмно синя под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации. Към покривките допълнително могат да се наемат панделки, в цвят по избор. Подреждат се по предварително уточнен план според мястото и дизайна на мероприятието. НЕ се разрешава изполването на покривките на места за ПУШЕНЕ.

Цена : 18.00 лв/бр

Коктейлна маса с лукс покривка блъш под наем

Коктейлните маси са неизбежна част от всяко парти или сватба. Използват се за посрещането на гостите, като на тях се сервират коктейли. Много са удобни за гостите и придават по-голяма атмосфера на сватбата или партито. Много често се използват за рождени дни във Вили и Частни имоти, както и Фирмени презентации. Подреждат се по предварително уточнен план според мястото и дизайна на мероприятието. НЕ се разрешава изполването на покривките на места за ПУШЕНЕ.

Цена : 18.00 лв/бр

Loading