You are currently viewing Как да организираме Корпоративно тържество в последната минута

Как да организираме Корпоративно тържество в последната минута

Как да организираме Корпоративно тържество в последната минута

Как да организираме Корпоративното тържество в последната минута е въпрос, който засяга голяма част от мениджърите на фирмите. Ние всички отлагаме планирането на празника, докато не стане напечено. Бъдете спокойни, не сте сами! Всички го правим!

Най-щастливото време в годината, скоро може да стане най-стресиращото, когато се опитваме да организираме не само нашите семейни и приятелски събития, но и фирменото си парти. Следвайте инструкциите по списъка, който Ви предлагаме, за да осигурите подходящо време за Вас и Вашите служители и да отпразнувате успеха на бизнеса си през изминалата година.

Чек-лист за нашето Корпоративно тържество

  • Изберете вида на тържеството – това зависи от две неща: размера на Вашата фирма и размера на Вашият бюджет. Изберете какво искате да бъде то – нещо непринудено или нещо запомнящо се и фантастично. Без значение дали ще направите партито в офиса или ще изведете служителите си навън, тези фактори ще определят вида на тържеството.
  • Определете бюджета – Не се шашкайте, определете точно колко бихте искали да похарчите и се придържайте към този бюджет. Разпределете бюджета си между храна, напитки, награди, игри , място, развлечение и всичко друго, което искате да включите.
  • Създайте списък „кого ще поканите“ – не всеки може да направи голямо празненство, затова направете списък със служителите и определете дали тържеството ще бъде строго само за служители или ще позволите на служителите да поканят „+ едно“.
  • Локация – изберете място за Вашето парти, някъде където ще могат да се настанят всички. Мястото се определя, от това какво парти бихте искали да направите. Когато обаче организирате в последният момент тържеството, вероятността да няма свободни места в ресторантите е голяма, но не се притеснявайте, варианти винаги има. Може да бъде в ресторант или бар, както повечето хора са свикнали, но ако това е невъзможно можете да го направите в офиса или шоу-рума или в зала под наем. За последните места можете да се възползвате от кетъринг фирма, която ще ви предложи маси, столове, кетъринг и всичко необходимо за тържеството – и не, няма да ви излезе по-скъпо. Сами преценете, според желанията си и бюджета дали искате да вечеряте, да пиете или просто да направите една развлекателна вечер и да отидете на картинг.
  • Храна и напитки – планирайте храната и напитките, според избора на вида тържество. Ако е тип коктейл, можете да поръчате коктейлни хапки, ако сте се спрели на вариант ресторант – изберете дали ще бъде на свободна консумация или ще има предварително поръчано меню за всеки гост. Ако бюджетът Ви е ограничен и сте избрали мястото на събитието да бъде в офиса, можете да включите и Вашите служители в приготвянето на храната. Никой не би отказал да допринесе за празничната трапеза във фирмата.
  • Декор и аранжиране на масите – Декорът, който често се пренебрегва е важна част от всяко парти. Не пренебрегвайте това съществено нещо, но инвестирайте в правилната декорация. В зависимост от това къде ще се проведе Вашето фирмено парти, от Вас зависи да пресъздадете чувство на празничност и почивка, особено ако партито е в офисът. Важните неща: Докато някои места (като ресторанти и барове) предлагат маси, столове, посуда, прибори за хранене и всичко необходимо, други избрани места (като офис, галерии, зали под наем, картинг и т.н.) няма да Ви предложат това. поради тази причина, според броя гости, трябва да прецените дали тържеството ще бъде на стоящи места (ще имате необходимост от маси и столове, посуда, прибори, сервиз и др.) или тип коктейл (където ще са ви необходими коктейлни маси, кетъринг).
    Ако все още не сте планирали Вашето тържество, започнете от днес! Eventbg може да бъде Вашият надежден партньор и да Ви помогне в планирането, организирането и координирането на Вашето фирмено тържество. Обадете ни се днес, за да започнем планирането + 359 885 10 50 33 или се свържете с нас на e-mail: amarryangel@abv.bg.

Весели и Светли Празници!

Loading

Вашият коментар