You are currently viewing Пакет GOLD – Идва сватба

Пакет GOLD – Идва сватба

 

Пакет GOLD – Идва сватба

Защо да изберем този пакет и каква ползва има от него ?

Този пакет е създаден от нашия екип следствие на години работа по сватбени мероприятия. В началото на своето създаване организацията имаше за цел частично помагане на младоженците в деня на тяхната сватба. С години младоженците все повече се нуждаеха от професионални съвети, как да започнат своята организация и през какви етапи да мине тя. Така ние започнахме да анализираме, от какво се нуждае всяка една сватба в планирането и организацията си. След като натрупахме нужния анализ и въпроси задавани от нашите младоженци ние изградихме пакета GOLD – пълна организация.  

Една от главните цели на този пакет е създаването на спокойна атмосфера около младоженците през целия период на планиране и организация на предстоящото събитие. Те получават съвети от Сватбен агент с опит, как и какво да изберат за своята сватба. В това число влизат – украси, декорация, места за сватби, фотографи, ресторанти, водещи , DJ, изнесени ритуали и др. Когато сватбения агент се запознае с младоженците може да прецени, какво точно харесват те и , както точно искат за своята сватба.

Предстоят организиране на срещи със ресторанти, фотографи, водещи, DJ и др. където сватбения агент плува в свои води ! Може да ви предложи най-добрия вариант към момента, може да договори отстъпки , може да ви сподели за евентуални проблеми или промоции, може да ви съветва за неща, които даже не се сещате.  Всичко това е именно планирането и организирането на сватбено мероприятие.

След етапа намиране на подходящите места и екипи сватбения агент продължава своята работа да Контролира  предстоящото събитие. Да ви информира за възникнали проблеми и как да ги решите, да поддържа връзка с екипите и да им дава информация за събитието и др. Да следи дали всичко върви по план за украсата и дизайна на сватбата.
Помощ в деня на сватбата при възникване на проблеми, разплащане към доставчици, контрол над изнесения ритуал, контрол на хостесите при влизане на гостите в ресторанта и др. Следене на разходите при поръчки от ресторанта, както и контрол на целия бюджет преди сватбата.

Без този  пакет вие се лишавате от възможността на цялата тази информация и рискувате да си провалите сватбения ден на неподходящо място или с неподходящи хора, както и неподходящо украсен !

Това е един безценен пакет, който може да спаси вашето свободно време и да ви спести много проблеми и финансови загуби! Смеем да твърдим, че ние успяваме да организираме перфектни мероприятия и да водим техния контрол. 

Loading

Вашият коментар