You are currently viewing DIY Покана за шаферка

DIY Покана за шаферка

DIY Покана за шаферка. Как трябва да поканим нашите шаферки на Сватбата си

При планиране на вашата сватба, може би вече знаете, коя Ваша приятелка ще ви бъде шаферка, но как да ги попитате? По-долу сме ви показали са някои прости DIY начина за важния въпрос “ ще  бъдеш ли моя шаферка?“ Защо са важни шаферките ли? Защото те ще допренесат много за настроението на Вашето тържество! Ще се почувстват специални и повярвайте ни ще се развихрят!

Вярваме, че Вашите момичета ще бъдат дълбоко развълнувани от персонализираните си сватбени покани и няма бъдат в състояние да откажат. Заслужава си да опитате. Наслаждавайте се! 1. Купете си или си направете кутийка с капаче 2. Напечатайте поканата, сгънете я ръчно, и залепете едно сърчице (или друга формичка) с печат „ДА“ 3. Пъхнете сгънатата покана в кутийката и я украсете с панделка и персонализирано тагче с името на Приятелката си. С тази ръчно изработена покана веднага ще каже ‘ДА!’ точно по начина, по който Вие сте я подтикнали!

photo credit: via smittenonpaper

Кутия пълна с тайни:

 1. Купете или си направете кутия с по-голям размер 2. Надпишете я ръчно „Ще Бъдеш ли моя..“ – не довършвайте изречението
  3. Отпечатайте върху тениска или потниче „Шаферка/Bridesmade“ Сгънете тениската и я поставете с надписа нагоре
  4. Добавете малка бутилчица шампанско /може да е персонализирано/, кутия с бонбони или каквото Ви хрумне
  Няма как да Ви откаже! Бъдете сигурни!

  photo credit: via somethingturquoise

  И още няколко идеи:

  photo credit: via theblueeyeddove

 

Loading

Вашият коментар