Ръчно изработени покани за рожден ден

Eventbg Agency предлага ръчно изработени покани за рожден ден, винаги висок стил, уникални и тематични. Ние залагаме на качеството и индивидуалността при всеки клиент.

Покани за рожден ден на възрастни

Впечатлете Вашите гости с уникалните ни покани, за Вас ще изработим индивидуални и персонализирани, според предпочитанията Ви.

Поканите показват уважение към Вашите гости, които мислите да поканите и да бъдат част от Вашето тържество. За това е важно да бъдат изработени добре и да имат подходящата информация, за акцентите на Вашето тържество.

Покани за рожден ден на деца

Впечатлете Вашите гости с уникалните ни покани, за Вашите дечица ще изработим индивидуални и персонализирани, според предпочитанията Ви, темата и цветовете.

Ръчно изработените детски покани позволяват избор на точен цвят и дизайн по Ваш вкус.

Изработваме тематични детски покани за рожден ден и бебешки партита – Покана Мини Маус, Мики Маус, Покана за Боулинг парти, Спондж Боб, Baby Boy, Baby Girl, Exploding Box, Tik Tok и много други.

Други декорации от картон и хартия

Към тематичната украса на всяко парти присъстват – банери, знаменца, топери, кутийки, пакетчета и други елементи от картон. Изработваме тематични картонени изделия за рожден ден и бебешки партита.

Можем да Ви предложим и тематична торта направена от картон, в случай, че желаете да направите прекрасна изненада в детската градина или училището на Вашето дете.

  • Комплектите от картонени изделия включват:

Покана в избран стил

Кутийка за подаръче в стила

Тагчета и лейбълчета в стила

Кутийки за сладки в стила

Конуси/Фунийки за зрънчо и пуканки в стила

Картонени топери за мъфини и други сладки

Банери и знаменца

 

 

Loading