You are currently viewing Сватбени покани – тенденции и видове 2015г

Сватбени покани – тенденции и видове 2015г

Сватбените покани – едно добро начало!
След като Ви показахме тенденциите за цветовете за сватби за 2015 , нека обърнем внимание на тендендциите при сватбените покани. Ще Ви покажем и разнообразие от покани за сватба. Те са уникални и различни , забавни или стилни. Поканите , които EventBg изработва са в най-различен стил – папируси, кутийки, класически покани или Американски стил покани с джобчета напълнени с допълнителна информация за провеждането на тържеството. С богатата гама от цветове и картони, Eventbg може да Ви предложи мечтаната от Вас покана!

Американски стил покана с джобче
В класически Американски стил тези сватбени покани ще бъдат водещи за 2015г..
Елегантни и изчистени тези покани ще бъдат запомнени от Вашите гости.

Сватбени покани тенденции

сватбена поканаsvatbena-pokana-1

 

Класическа Сватбена покана
Предлага усещане за стил и неподправеност. Тези покани са подходящи, както за сватби така и за частни и фирмени мероприятия. Цветовете могат да бъдат различни.

Сватбена покана в черно

Сватбена покана в черноСватбена покана в черно

 

Модерна сватбена покана в синьо
Успокояващо син нюанс с флорални мотиви, който отново навлиза в модата. Свежа и освежаваща, тази покана ще оцвети Вашата сватба.

 

Сватбена покана в синьо

Сватбена покана в синьоСватбена покана в синьо

 

След като разгледахте нашите предложения за най-горещте тенденции в сватбените покани за 2015г. Mоже би се нуждаете от хора, които ще Ви помогнат да направите своите чудеса за Вашата сватба!

EventBG може да Ви предложи различни видове – покани, съчетани в комплекти с тейбъл-картички, менюта, номерации на маси, кутийки/бонбониери за подаръчета, тагове, лейбъли, етикети и всичко в един стил – Вашият стил!

Може да се свържете с нас : e-mail: amarryangel@abv.bg или на нашият мобилен телефон: +359 885 10 50 33

Loading

Вашият коментар