You are currently viewing Сватбен подарък за гости

Сватбен подарък за гости

Сватбен подарък за гости

Сватбеният подарък е един от най-хубавите моменти показващи вашето уважение към гостите на събитето. Всяка булка и  младоженец стигат до момента да мислят подарък за техните гости. Ние, ще се опитаме да Ви насочим вниманието към един отличен начим да намерите подарък.

С развитието на технологиите вече и в България може да поръчвате подаръци изработени от 3Д технология. Това ви дава голям възможност да направите уникален подарък на вашите гости. Идеите могат да бъдат толкова различни, че е трудно човек да ги опише. Днес, ще ви покажем една Българска фирма, която прави интересни неща свързани с 3Д технологията.

сватбен подарък за гости

Един прекрасен подарък за вашите гости или за самите Вас!
Светеща 3д кутия с вашите лични снимки и моменти. Уникално предложение на Българската фирма RISING 3D, която предлага този симпатичен подарък. 3D технологията е нова,но се развива с големи темпове и все повече хора намират приложение на своите идеи. Използва се биоразграми материали – Филамент за 3D принтери. Така вие пазите околната среда от прекомерната употреба на пластмаси.

Направете подарък на вашите най-близки хора след получането на официалните снимки от събитието. Това, ще ги направи щастливи особено, ако има кадър и с тях ! Светещата кутия със снимки ви дава възможност да си изберете сами, какво искате да се направи. Сватбен подарък за гости, който ще надмине всички очаквания !

 

Вие може да си поръчате любими ваши детайли свързани с вас, за да напомнят на вашите гости за сватба ви или просто нещо, което ви е харесало. Изненадайте вашите гости с нещо уникално и ново придружено с нови технологии и авангардност. Ето няколко насоки за възможни подаръци на вашите гости.

♥ 3D Декорация за дома
♥ 3D Животно
♥ 3D Скулптура
♥ 3D Ключодържател
♥ 3D Ваш проект

 

Интересните места, където може да потърсите проекти за подаръци са: thingiverse.com  cults3d.com    myminifactory.com   . Това са сайтове с безплатни проекти, както и платени дизайни.

Имайте предвид, че тази технология произвежда нещата по-бавно и трябва да си предвидите достатъчно време за вашите подаръци. Ние лично, ще се възползваме от услугите на тези сладури от RISING 3D !

Може да поръчате подаръци или просто да попитате нещо свързано с тази технология на официалния сайт на RISING 3D 

Loading

Вашият коментар