You are currently viewing Цветя – 6 горещи тенденции в украсата

Цветя – 6 горещи тенденции в украсата

6 горещи тенденции в украсата с цветя

Aко планирате сватба през 2015г, то тогава трябва да знаете за фантастичните модни тенденции на сватбените цветя. От букетите до аксесоари за коса и цветята за ресторанта, говорихме с някои от любимите ни цветари, за да разберете най-горещите тенденции за цветята през 2015 г. – нека да видим какво казаха те!

Луксозна романтика:
Вдъхновени от Светските сватби , като на Ким Кардашиян и Кание Уест, булките избират романтичния лукс в техните цветни аранжировки. „Това значи , цветя аранжирани на високо“ казва флористката Сабин.
„Избягвайте стъблата и листата в аранжировките, вместо това изберете романтични цветя като – хортензия, зюмбюл и орхидеи в пастелни цветове. Тази мода не е евтина“.
Ако искате да бъдете в крак с модата и тенденциите в сватбените цветя, вижте снимките.

 

Тенденции за украса с цветя 2015Тенденции за украса с цветя 2015

 

Дива градина
Изглеждащи като ‘точно откъснати от градината цветя’ е тенденция в цветята наложена през 2014г., но едва ли ще излезе от мода и през следващата година. ‘Следващото лято булките ще изберат меките цветове на разцъфнали цветя, които отразяват най-нежните тонове в Кралския двор’, казва Джудит, професионален флорист и управител в Blacklock Flower School. ‘Вместо да използвате едни и същи цветя в букетите, изберете различни цветя , все едно са откъснати от градината’
Ние ви предлагаме следните цветя – ароматен rpax, градински рози и лалета.
Ако имате есенна сватба, тогава защо да не изберем цветя, вдъхновени от гората? „Опитайте папрати, напръстниче и разцъфнали рози“, казва Сабин. „Визията ви ще е дива и небрежна. “ Можете дори да използвате жълъди, дъбови листа и мъх във вашите аранжировки за ресторанта, нека наистина да се отрази на сезона..

Тенденции за украса с цветя 2015

Венец в косата от естествени цветя
Следейки сватбените блогове и Принтерест, наблюдаваме модата на булките да носят Венци/Корони от естествени цветя в косите. „През последните няколко месеца, ние определено сме свидетели на увеличение на булки, облечени в красиви флорални корони, и прогнозираме, че ще продължи и през 2015 г.“, казва Джема от Passion for flowers. „В зависимост от цялостното усещане и темата на вашата сватба, те могат да бъдат направени от доста деликатни цветя като Гипсофила, или по-пълен цъфтеж като рози и хортензии за по-голямо въздействие.“

 

тендеции в цветята

 

Изчистен класически стил
За разлика от булките, които харесват дивите цветя, други булки залагат на изчистените класически букети. Белите и кремови цветове ще останат модерни и през 2015-та, например класическите цветя – роза и кала. ‘Вечната комбинация от бяло и зелено е все още търсена от много булки, които предпочитат елегантното и традиционно усещане на цветята’ казва Джен от ‘Flowers by Suzanne’

 

тенденции в цветята

Приятни пастелни цветове
Пастелните цветове винаги са популярни, когато времето започва да става по-топло, а това също така се разпростира до сватбените цветя! „Меката и кремообразна цветова палитра ще остане с нас през пролетта и лятото на 2015 г., подчертано от големи разцъфнали цветя, които имат типичното градинско усещане“, казва екипа на Interflora Vera Wang. „Следващата година се очертава да бъде с бледи и пастелни цветове, така че и ние сме подготвили Сватбена колекция ‘Vera Wang-цветя’, изглеждаща модерно.“ „Пастели, меки бели и кремови – определено са доминиращите цветове на сезона,“ съгласява се Jo от Daisy. Ние също обичаме външния вид на божура в сладоледени нюанси като праскова, лимон и розово.

 

тенденции в цветята

 

Висящи цветя
Не забравяйте вашите флорални декорации в ресторанта! „Ако вашето избрано място за провеждане на тържеството има голяма красива градина, изберете едно прекрасно дърво и вземете бутилки или малки бурканчета, които можете да закачите на клоните да висят , пълни с красиви цветя,“ предлага Джема. „Това може да е чудесен фон за снимки.’. Можете да ги закачите и на насочващата табела.

 

украса от цветя

Loading

Вашият коментар