• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Пет: 10:00 - 18:00

[:bg]Базар на занаятите[:en]Фестивал на занаятите[:ro]Фестивал на занаятите[:ru]Фестивал на занаятите[:]

правоъгълни маси под наем 180 см

[:bg]Тази събота и неделя /3-4 юни, 2017/, край езерото в кв. "Дружба" ще се състои „Фестивал край езерото” за малки и големи , по време на който, ще можете да купите за малките - весели играчки, приказни аксесоари и дрехи принцеси и принцове, декорации за детски стаи, вълшебна самосъхнеща глина за детските ръчички, творчески работилници - йога за деца, оригами работилница, музикално ателие, училища "Европа" .

А за големите – бижута, дрехи, аксесоари, сувенири от плъстена вълна– ръчно сътворени от български творци, керамични съдове,цветни квилинг картички, рисуване с къна, аксесоари за дома, дори ще има и астро кът – консултации с професионален астролог, гадателски карти, таро , кристали и оргонити.
Събитието е съпътствано с каузата
" ПОДАЙ ШЕПА ЖИВОТ" /вижте повече за каузата на страницата на фондация Майки за донорство - www.maikizadonorstvo.com[:en]Очаквайте скоро подробности за предстоящото събитие през пролетта на 2017 година.[:ro]Очаквайте скоро подробности за предстоящото събитие през пролетта на 2017 година.[:ru]Очаквайте скоро подробности за предстоящото събитие през пролетта на 2017 година.[:]

Participate

Event Booking Form

Събитието е затворено за запазване на места към този момент !

About Post Author

Eventbg Agency

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!