Изнесена церемония за Вашата сватба

Изнесеният ритуал се превърна в изключително популярна услуга през последните години. Това се случи благодарение на агенциите, които имаха смелостта да предложат нещо ново на своите младоженци и да превърнат церемонията в едно по-приятно изживяване на едни по-прекрасни места.

Изнесеният ритуал по сключване на брак е сключването на граждански брак извън ритуална зала – в по-големите градове той се прави като тип сцена, с водещ, който не е длъжностно лице на съответната община, но предимството е, че не сте притиснати от часове, бързане и стрес.

Всяка сватбена церемония е индивидуализирана , според предпочитанията на двойката. Младоженците понякога пишат обети, които изричат един пред друг по време на ритуала. Други двойки се появяват на бялата пътека със заучен интересен танц, подкрепени от своите шафери и шаферки.

Ние ще работим заедно с Вас, за да напишем индивидуално слово. Това е един специален момент от цялата сватба, който трябва да се открои и да бъде единствен по рода си.

На първо място да започнем с преглед на традиционната услуга: Откриване на събитието, Кратко слово за двойката, Излизане на Кумовете и Младоженеца, Представяне на булката, Декларация за съгласие Размяна на Клетви , Размяна на пръстени, Обети, Представяне на двойката като съпруг и съпруга.

Можете да премахнете някои от нещата или да разширите церемонията, колкото искате. Ако не се интересувате от персонализиране на вашата церемония, Ви предлагаме класическо изпълнение на Ритуала.

Без съмнение ние сме от агенциите, която беше новатор с налгането на тази услуга сред младоженците. Ние мислим, че това вече е задължителна част от сватбените мероприятия.

А Вие искате ли изнесена церемония?

Видове изнесена церемония

Класическа церемония: Кратко изложение за събитието, Вричане, Размяна на пръстени, Подпис, Официално представяне на младоженците като съпруг и съпруга;

Романтична церемония: Класическите стъпки + Въвеждане в събитието, Индивидуално написано слово с романтична нотка, Размяна на романтични обети;

Хумористична церемония: Класическите стъпки +  Индивидуално написано, хумористично слово, Размяна на смешни обети, Забавно влизане/излизане на двойката ;

Идея за нестандартна церемония: Нещо ново, нещо уникално, нещо забавно и невиждано;

Подновяване на клетви: Това е подходящо за тези от Вас, които искат да подновят своите обети или да ги допълнят;

Какво друго предлагаме ние  за Изнесената Церемония:

Водещ за изнесена церемония – Български и Английски език

Цялостен дизайн съчетан с украса в залата и другите елементи

Организиране на мястото за Вашият ритуал

Запазване на дата

Фото и Видео заснемане

Естествени Цветя

Столове, Коктейлни маси, Бяла масичка и др.

Озвучаване

Цигулари /трио или квартет/

Саксофонисти

Други

 

Услугите за организация и планиране на Изнесения ритуал са включени към пакет „GOLD“ – Пълна организация. Водещата, озвучаването и украса се заплащат допълнително.

Loading