Eventbg първи изработи и наложи своите прекрасни Кенди барове, като предложи уникални дизайни.

Кенди бар 

Кенди баровете или сладките барове са подходящи за Сватби, Рождени дни, фирмени и други събития. Масите са аранжирани в стила и тематиката на събитието .

При нас можете да поръчате:

Мъфини декорирани в стил и тема

Бисквитки декорирани в стил и тема

Бонбони на клечка

Торта

Оформление на Кенди бар

Масички и колони

Специални тематични кътове с приказни герои и любимци за Вашите дечица

 

Готови Кенди барове - Цени

 

Кенди Бар за Бебе

dav

Кенди баровете за ново бебе се отличават с това, че са със специално избрани сладки изкушения подходящи за по-малки деца и бебета. Темата на тези Кенди барове обикновено се свързва с това дали е момиченце или е момченце. Аксесоарите и украшенията са с бебешки пантофки, пеленки, биберони и др.

Цветовете са сладки, бебешки  – светло синьо, бебешко синьо, млечно лилаво, бледо жълто, бебешко розово, бяло или комбинация от тези цветове.

Разгледайте нашите снимки от бебешки кенди барове.

Детски Кенди Бар

Кенди бар за децата. Тези кенди барове обикновено се правят с избран дизайн по любима тема на детето – анимационен герой, филмче, музикална или друга звезда.

Цветовете са по-силни и искрящи, комбинацията им е по-смела. Тортата и сладките изкушения, които предлагаме за Детските кенди барове са с богат избор от вкусове и визия.

Разгледайте нашите снимки на кенди барове за детски партита и рождени дни.

Дизайнерски сладки

Eventbg Agency е първата агенция предложила  на своите клиенти – уникални дизайнерси Кенди барове. Ние правим индивидуални тематики за всеки клиент и влагаме много усилия и старание.

Кенди баровете от този тип изискват много опит и професионализъм по съчетаването на различните компоненти по масата.

Подарете на вашите приятели, роднини, колеги и любими хора дизайнерски Кенди Бар !

Кенди бар - дизайнерски сладки

Парти Кенди Бар

кенди бар за рожден ден

Кенди барове за възрастни. Рожден ден, моминско парти, друг празник. Темата на тези Кенди барове обикновено се свързва с това какво е партито. Украсата може да бъде класическа /по цвят/ или тематична с любим отбор, филм, град или тема (напр. ‘Париж’ , ‘Шанел’, ‘Чаено парти’, ‘Винтидж’, ‘Shabby’ и др.)

Цветовете са по строги, комбинацията по-семпла или  с ярко ‘цветно петно’  – бяло, бежаво, блъш, черно, брокат и ярки цветове.

Разгледайте нашите снимки от парти кенди барове.

Фирмен Кенди Бар

Кенди бар - лукс

Кенди бар за корпоративни клиенти. Тези бизнес кенди барове обикновено се правят с избран дизайн , който е свързан с логото и дейността на фирмата. Според тържеството, темата може и да е свързана с любими филми, спорт, държави и градове и др.

Цветовете са по-строги и тъмни, комбинацията им е по-смела. Тортата и сладките изкушения, които предлагаме за бизнес кенди баровете са с богат избор от вкусове и визия.

Разгледайте нашите снимки на кенди барове за бизнес партита и рождени дни.

Как да поръчате Вашия Кенди Бар

Свържете се с нас – тел.0885 10 50 33 или amarryangel@abv.bg

Споделете с нас Вашата идея и визия за Кенди Бара

Определете бюджет за изпълнение на поръчката

 

Ако вие нямате никаква идея, както точно  искате най-добрия вариант е да ни кажете Вашия бюджет.

Ние ще направим най-доброто, което е възможно в този ваш бюджет.

Цената за изработка на Кенди бар се определя от Вашите желания. Кенди бара може да включва различни по вид сладки изкушения, както и по количество. Украсата и тематиката също може да бъде различна по обем и цена.

За да направим най-добрата цена трябва да ни опишете, както желаете да има оринтировъчно, а ние ще помислим за останалото, и ще получите оферта.

Ние имаме опит в дизайна и украсата, както с оборудване така и със сладките неща. Ще поръчаме необходимите сладки в цветовете на вашия дизайн, за да се получи всичко перфектно.

Работим и с дизайнерски торти, които могат да бъдат тематични.

За по-големите от вас, които искат такъв Кенди бар за рожден ден или фирмени събития ние можем да предоставим всичко, от което имате нужда.

Хапки с различни вкусове, мини бургери, мини пици и много други изкушения /пълен списък може да видите в секция Кетъринг/

Напитки и посуда също можете да поръчате на нас, а ние да ги доставим до мястото.

Loading