Кординатор и Хостеси за вашата сватба

Сватбен кординатор

Може би сте чували и сте се питали, какво означава Сватбен кординатор и с какво ще ви помогне той.
С времето сватбените мероприятия стават все по-големи и по-сложни. В тях се съчетават много изненади, снимки, видео засне0мене, отделни фотосесии, уелкъм дринк коктейли, изнесена церемония и куп други анагажименти.
Когато сватбения агент и младоженците решават как точно да се проведе сватбения ден и какво да има в него се прави и план за протичането на целия ден. Сватбения агент, като човек с най-голям опит, дава предложения на младоженците спрямо техните предпочитания и приоритети. Във всяко планиране има доста подводни камъни и те са най-добре познати на сватбените агенти.

Точно тук идва услугата Сватбен кординатор. Агенцията Ви предлага човек, който е обучен в последователността на тържеството, за да може да контролира заедно с Вас деня. Той ще получи предварително направеното планиране по-часове и етапи на деня и ще се грижи да Ви напомня или да решава възникнали проблеми. Ще държи комуникация с екипите и доставчиците за Вашата сватба.

Тази роля е от ключово значение, за да протече по мед и масло целият сватбен ден до влизането Ви в ресторанта.

Хостеси за сватба

Когато приключат коктейла и церемонията, младоженците обикновено оставят за фотосесия, докато гостите им се насочват към ресторанта. Този момент е критичен, защото за малко време се струпват голям брой гости, които имат много въпроси (на коя маса са настанени; ще има ли отделна маса за подаръци;  ще има ли игри; кога и  как да поднесат своята изненада; къде могат да оставят някои неща, които носят и т.н.) . На тези въпроси отговарят нашите вежливи Хостеси. Ние предварително сме им показали плана на масите, номерацията на масите, имената на гостите и други въпроси.

Хостесите помагат на гостите да видят, на кой номер маса са разпределени и след това ги съпровождат до там. Също така те отговарят на въпроси, които им се задават обикновенно от гостите и се опитват да не допускат създаването на дезинформация или някакъв хаос.

Техните фунцкии могат да бъдат много и различни според желанията на клиентите и предварително създаденото планиране от сватбения агент и младоженците.

Забележка: Агенцията рядко поема координация на организирани сватбени тържества от трети лица. Контрола върху екипи, доставчици и други лица, които не са предложени/наети/договорени/ заплатени от Агенцията ни трудно се подават на координация и ефективността на координатора не е добра.

Loading