• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Пет: 10:00 - 18:00

Кординатор и Хостеси за сватба

Кординатор и Хостеси за вашата сватба

Сватбен кординатор

Може би сте чували и сте се питали, какво означава Сватбен кординатор и какво ще ви помогне той.
С времето сватбените мероприятия стават все по-големи и различни. В тях се съчетават много изненади, снимки, видео заснамена, отделни фотосесии, welcom drink коктейли, изнесена церемония и куп други анагажименти.

Когато сватбения агент и младоженците решават, как точно да се проведе сватбения ден, и както да има в него се прави и план, за развитието на целия ден. Сватбения агент, като човек с най-голям опит дава предложения според младоженците и техните любими неща или преоритети, как да сглобят всичко това. Във всяко планиране има доста подводни камъни и те най-добре познати на сватбените агенти.

Точно тук идва услугата Сватбен кординатор. Агенцията Ви предлага човек, които е обучен в сватбената тематика и последователност, за да може да контролира заедно с Вас деня. Той ще получи предварително направеното планиране по-часове и етапи на деня и ще се грижи да Ви напомня или да решава възникнали проблеми. Ще държи комуникация с вашите гости, както и с екипите за Вашата сватба.

Тази роля е от ключово значение, как ще протече целия сватбен ден до влизането Ви в ресторанта.

Хостеси за сватба

Идва и момента на влизането в ресторанта на Вашите гости, а и Вашето.
В тези моменти, когато всички са заети и натоварването на екипите е максимално да се грижат всичко да върви гладко по церемонията и коктейла идва друг важен момент. Влизането в ресторанта на Вашите гости. Този момент е критичен, защото за малко време се струпват голям брой гости, които имат мнгоо въпроси. Тази въпроси ние ги поемаме, чрез нашите Хостеси. Ние предварително сме им показали плана на масите, номерацията на масите, имената на гостите и как трябва да протече всичко.

Хостесите помагат на гостите да видят, на кой номер маса са сложени и след това ги съпровождат до там. Също така те отговарят на въпроси, които им се задават обикновенно от гостите и се опитват да, не допускат създаването на дезинформация или някакъв хаос.

Техните фунцкии могат да бъдат много и различни според желанията на клиентите и предварително създаденото планиране от сватбения агент и младоженците.

error: Content is protected !!