• +359 885 10 50 33
 • amarryangel@abv.bg
 • Пон - Пет: 10:00 - 18:00

Сватба на открито – Блъш и Нейви

Сватбена украса - синьо и блъш

 

Сватба на открито – Блъш и Нейви Блу

Eventbg писа през зимата в своя сватбен блог за задаващата се нова мода на сватбените мероприятия. Ние винаги сме се стремяли да отговаряме на най-новите стилове и моди в сватбените декорации и местата за тяхното провеждане. През тази година ние поддържахме тeзи нови тенденции, като предлагахме на нашите клиенти локации с просторни градини и плажове за техните мероприятия. Една найстина проведена сватба под звездите с чудесна кетъринг вечеря организирана и проведа под контрола на Eventbg Agency.

Сватбена украса - синьо и блъшСватбена украса - синьо и blush

 

Дизайнерска Булчинска маса за нашите любими младоженци.

Булчинска маса

 

Мястото за провеждането на тази сватба беше предложено от нас на нашите клиенти, които търсеха възможност за сватба далече от ресторанти, тежки менюта и различни ограничения. Мястото грабва със своята красота, елегантност и прекрасни терени за вечеря и ритуали. Eventbg се погрижи за организацията на оборудването на сватбата, като достави – маси, столове, арка за изнесен ритуал и др. Организира вечерята и контрола над събитието през целия ден до започването му с изнесен ритуал в една от градините на имението. За дизайна на сватбата се погрижи отдела ни – A Marry Angel , като подбра платове, цветове, декорации по-масите и всичко допринасящо за отличната атмосфера на мероприятието.

Изнесена церемонияИзнесена церемонияСватбена агенция

 

Welcom Drink Cocktail организиран от нашия екип. Коктейлни маси с лукс покривки и кетъринг хапки, коктейли и сладки за добре дошли на всички гости на събието.

Организиране на Welcom Drink CocktailОрганизиране на Welcom Drink CocktailWelcom Drink CocktailОрганизиране на Welcom Drink Cocktail

 

Още кадри от сватбения ден и емоцията на младоженците и гостите.

Кола под наем за младоженциОрганизация на сватбаБулкаСватбена агенция

Сватбена тортаСватбена заряОгромни благодарности на младоженците, че ни се довериха и оставиха всичко в нашите ръце, за да прекарат една незабравима вечер изпълнена с емоции, елегантност и добри приятели ! Екипът на Eventbg Ви пожелава емоционален, елегантен и дълъг брак 🙂

Оборудване: Eventbg
Дизайн и Украса: A Marry Angel
Официална вечеря: CC Catering
Фотограф: Реджеб Шабанов

Контакти с нас: e-mail: amarryangel@abv.bg
или на нашият мобилен телефон: +359 885 10 50 33

4 коментара

 • Вили

  Много ми хареса тази Градинска сватба. Изглежда добре организирано и украсено, къде се намира мястото ?

  • Eventbg Agency

   Благодарим Ви за прекрасните думи ! Моля да се свържете с нас за повече информация отностно организирането на сватба и локациите.

 • Анастасия Ангелова

  Здравейте!
  Пиша ви във връзка с организирането на сватба през 2020г. Имаме желание тя да бъда на открито и цветовете, които сме избрали са точно блъш и нейви, затова много ни харесаха снимките, които сте публикували. Бихте ли ни дали повече информация за локацията или други възможни локации за сватба на открито, дали предлагате украса и организация на кетъринг, както и цените.
  Благодаря Ви!

  • Eventbg Agency

   Здравейте,
   Молим да напишете Вашето запитване на официалната ни поща – amarryangel@abv.bg !
   Благодарим ви !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!