• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Пет: 10:00 - 18:00

Сватбена украса с Лавандула

Сватбена украса в лилаво и бяло

 

Сватбена украса с Лавандула

Стилна и изискана сватба организирана и декорирана от A Marry Angel & Eventbg

Нашите чуждестранни младоженци от Германия се свързаха с нас, за да организираме и декорираме тяхното сватбено мероприятия. Eventbg разполага със варианти на комплекси за всеки вкус и стил. След разговор с тях и техните желания ние им предложихме точното място за провеждането на сватбеното мероприятие. Ние поехме организацията на сватбата – резервиране на дата за ресторанта. Дизайн и украса, изнесен ритуал, резервирането на хотелската част и много други организационни елементи.

След избирането на цветовете от младоженците ние поехме дизайна и декорацията на тяхното вечерно мероприятие в ресторанта на плажа, както и изнесения ритуал в градината на комплекса. За цялостната декорация на ресторанта ние избрахме бели столове – Шивари, които се вписват уникално в дизайна на ресторанта, където преобладава белия цвят. Атмосферата при поставянето на тези столове е уникална, както и чувството за пълнота и хармоция с плажа. След поставянето на столовете ние сложихме и светло лилави панделки ушити специално за нашите младоженци. Към всичко това ние добавихме и „Лавандула“, които да завършат декорацията с един лек и нежен нюанс.

Сватбена украса в лилаво и бялоСватбена украса - столове Шивариlilavo3Преди официалната вечеря естествено младоженците трябваше да си кажат така очакваното ДА : ) Ние разположихме изнесения ритуал в една от градините на комплекса, където има частична сянка, свежа и зелена трева и гледка към морето в далечината. За декорацията използвахме бели столове – Шивари, където да седнат гостите на ритуала. Бяла пътека, по която да минат младоженците към сватбената арка и тяхното заветно ДА ! : )

 

Изнесен ритуал в градина

 

Оборудване: Eventbg
Дизайн и Украса: A Marry Angel

Контакти с нас: e-mail: amarryangel@abv.bg
или на нашият мобилен телефон: +359 885 10 50 33

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!