• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Пет: 10:00 - 18:00

Сватбена украса в синьо и розово

Сватбена украса - Синьо и Розово

 

Сватбена украса в синьо и розово

Нашия екип за сватбени декорации – A Marry Angel работи по дизайна на тази сватба.

Цветовете на тази сватба съчетават синьото и леко романтичния розов цвят. Момичетата се постараха да изработят елементи за тази декорация, като се стремяха розовото да бъде допълващ елемент към украсата. Голяма част от елементите са ръчно изработени с специално подбрани цветове и материи от нашия екип.

Сватбена украса - Синьо и РозовоСватбена украса - Синьо и Розово

 

Дизайнерска Булчинска маса изработена от нашия екип. Eventbg Agency разработва индивидуални украси съобразени с модните тенденции и желанията на всеки клиент.

Булчинска маса - украсаБулчинска маса - украсаБулчинска маса - декорацияУкраса с цветя на Булчинска масаПокани и меню за сватба

Локацията за сватбата беше предложена от Eventbg на нашите младоженци след, като получихме техните изисквания и желание да използват пакета ни „Пълна Организация“. Ние събрахме информацията за всичко предстоящо и предложихме най-доброто място за тяхната сватба. Ние се погрижихме за организацията на цялото събитие, избора на оборудването на сватбата, дизайн на сватбата, организиране на изнесение ритуал + водещ, welcom коктейл с жива квартетна музика. За дизайна на сватбата се погрижи отдела ни – A Marry Angel , като подбра платове, цветове, декорации по-масите и всичко допринасящо за отличната атмосфера на мероприятието.

Подложни салфетки Декорации за сватбастъкленици за сватбена украсастъкленици за сватбена украсаДекорация на сватбаИзнесена церемония украсаЕкипът ни иска да благодари на младоженците, че избраха нас и ни се довериха! Екипът на Eventbg Ви пожелава розово сладък брак изпълнен със специални моменти и много емоции 🙂

Оборудване: Eventbg
Дизайн и Украса: A Marry Angel
Пакет GOLD:  Пълна организация  ( + личен сватбен агент )

Контакти с нас: e-mail: amarryangel@abv.bg
или на нашият мобилен телефон: +359 885 10 50 33

За да напишите коментар, не е задължително въвеждането на Email и Website !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!