• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Пет: 10:00 - 18:00

Сватбена украса в тюркоаз

Столове Шивари под наем

 

Сватбена украса в тюркоаз и обличане на зала с воали

Сватбена украса изготвена от креативният екип на „A Marry Angel“ и оборудване предоставено от Eventbg Agency.

Младоженците започнаха своята подготовка за сватбения ден 8 месеца преди датата на сватбата. След разглеждане на нашите услуги и презентации младоженците ни поставиха задача, да се заемем с изработката на покани за своите гости за предстоящото събитие през 2015 година.

Украса на ресторанта

Декор  на ресторанта започна с поставянето на 15 метра воали с вичона около 3 метра зад булчинската маса. Eventbg има капацитет да сложи над 20 метра бели ефирни воали в ресторанти и частни домове. След като екипа на Eventbg монтира система за закачането на воалите, те бяха сложени и декорирани за по-голям ефект. Като основната идея беше да се прегради дългия ресторант с капацитет 200 човека и да остане видим половината от залата. Така приноса за повече уют на гостите и младоженците, ще бъде изпълнен. Воалите свършиха своята работа перфектно на 100% и допринесоха за по-добрия вид на мероприятието и планираната сватбена украса в синьо можеше да започне.

Сватбен декор - Бели Воали

Булчинска маса - украса и декор

Сватбената украса на масите за гости , украса на бели столове Шивари с панделка и декоративни елементи. Поставяне на декорация на масата за подаръци, монтиране на LED осветление около воалите и стените.

Сватбена украса в синьоСватбена украса в синьоСтолове Шивари под наем

Сватбената декорация продължи с още много елементи създадени от екипа ни за дизайн – A Marry Angel. За всеки клиент ние полагаме грижи да получи нещо ново и нестандартно в сватбената декорация. Ползващите сватбените пакети за организация за организация могат да се консултират с нас много кратко за дизайна и промените, които желаят.

Сватбена украса и декорацияБели подложни салфеткиСватбена декорацияСватбена декорацияСватбена декорацияКлетка за декорация

ver6

 

Оборудване: Eventbg Agency
Дизайн и Украса: A Marry Angel
Фотографи: Lights-Photography

Контакти с нас: e-mail: amarryangel@abv.bg
или на нашият мобилен телефон: +359 885 10 50 33

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!