• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Пет: 10:00 - 18:00

Сватбени покани в синьо

Сватбени покани в синьо

Дизайна на сватбената покана е създаден от отделът ни за сватбени декорации A Marry Angel и ръчно изработен за нашите клиенти.

Сватбените покани са 100 на брой изработени по задание на наш клиент за предстоящо сватбено събитие през 2015 година. Цветовете на поканата са съобразени с цветовете на декорацията на сватбата, както и с желанията на младоженката. Поканите са част от цялостна украса на сватба поета от екипа на A Marry Angel. Очаквайте лятото снимки и статия за цялата сватба.

 

Интериор на поканата

Вътрешната страна на поканата има печат на четирите страници, както и на дъното на поканата, където може да се напечата всичко. Текста за печата е предоставен от младоженците, като ние поемаме неговото оформяне и печатане. На страниците е напечатано мястото на събитието, денят и часът на събитието и други текстове предоставени от младоженците.

 

Екстериор на поканата

Външата страна на поканата е семпла и елегантна, като е използван високачествен картон със син нюанс. Към него е сложена светло синя сатенена лента на която са закачени тагова подложка отново със светло син цвят и бяло тагче с печат на първите букви на имената на младоженците.

Изработка: A Marry Angel

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!