• +359 885 10 50 33
  • amarryangel@abv.bg
  • Пон - Пет: 10:00 - 18:00

Фестивал на занаятите

Организиране на Фестивали

Фестивал на занаятите

Eventbg Agency стана партньор на организатора на Фестивал в гр.София за летния арт сезон на занаятите и приложните изкуства.

Изложението се провежда в градската градина на гр.София в края на месец Юни. Изложението беше отлично кординирано и организирано, като провеждането му започна точно по-график в 09:00 часа. Мероприятието се проведе в два последователни дни съботи и неделя, като следващото изложение ще се проведе в края на месец Юли на същото място, като се очаква интереса към него отново да бъде голям.

За провеждането на това мероприятие Eventbg Agency осигури на организаторите правоъгълни маси с дължина 180см, като ги разположи по предварително направена схема. Големината на масите беше съобразена с изискванията на организатора за минимална площ, която ще се използва от фирмите за техните презентации. За първи път ние предложихме и цветни покривки към такъв тип маси, като идеята беше приета от нашите партньори. Постарахме се да направим събитието цветно и свежо и се надяваме да сме успели да зарадваме, както присъстващите фирми, така и гостите на фестивал на занаятите. Вижте цветната идея в следващите снимки.

Бюфетни маси под наем 180смОборудване под наемПравоъгълни маси под наем 180смfest2

Снимки по-време на поставянето на оборудването от нашия екип за фестивал на занаятите е гр. София.

Оборудване под наемСтола и маси под наемfest7

 

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!